Dringende interventie nodig?

+32 495 77 07 77  (Thomas)

regio Antwerpen, Lier & Mechelen

+32 495 51 65 04 (Kris)

regio Kempen & Hageland

24-7-icon-gr-300x199.png
Kris-en-Thomas-ledigen-put.png
de Persoonlijke Aanpak

Bij het ledigen van een septische put of beerput komt meer kijken dan de meeste mensen denken.  Er dient een verklaring te worden afgelegd dat het geruimde materiaal afkomstig is van een beerput voor huishoudelijk gebruik.  Dit doen wij voor u via een ruimingsattest.

Het is niet altijd mogelijk om precies in te schatten hoe lang een ruimingswerk duurt, maar we kunnen wel bevestigen dat onze ruimingswerken op een zeer professionele manier worden uitgevoerd.  Indien u uw put op regelmatige basis laat ledigen is het werk op een mum van tijd geklaard.

Wij houden graag voor u een onderhoudsplanning bij waardoor u zich geen zorgen moet maken.

Onze Ruimingsdiensten

 

U kan bij onze terecht voor een zeer uiteenlopend aantal diensten gaande van het ruimen van uw septische put of beerput tot het ledigen van uw zwembad of vijver, regenwaterputten, kelders.

Septische put

Een septische put dient op regelmatige basis te worden geledigd, anders bestaat het risico dat de werking niet optimaal is, of erger nog...

Wanneer is dit nodig?

Dit is sterk afhankelijk van de inhoud van uw put en het aantal mensen die op de septische put zijn aangesloten.

Gemiddeld gezien dient een put voor een gezin van 4 pers. te worden geledigd tussen de 2 à 3 jaar.

Beerput

Het afbraakrendement van een beerput ligt lager dan van een septische put en moet regelmatiger worden geledigd.

Hoe vaak moet dit?

De frequentie van het ledigen is afhankelijk van de inhoud en aantal personen, net zoals bij een septische put.  Gebruikt u op regelmatige basis reinigingsproducten?  Dan zal de beerput sneller verstoppen.  Na een eerste bezoek van ons kunnen wij een duidelijke planning met u afspreken zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Infiltratieput

Een infiltratieput, soms ook wel een zinkput, bezinkput of sterfput genoemd, is een systeem dat het regenwater afvoert.

Frequent onderhoud

Een sterfput heeft periodiek onderhoud nodig om eventueel dichtslibben van de leidingen te voorkomen.  De boden van zo'n put dient u een 2-tal keren per jaar te laten ruimen aangezien er bladeren op de bodem van een de put kunnen liggen.

Ruimingsattest

Wij zijn een erkende ruimingsdienst en voeren de inhoud van uw septische put naar een erkend verwerkingscentrum.

Laat uw septische- of beerput ruimen door een erkende ruimingsdienst.  Zo bent u er zeker van dat het septische materiaal volgens alle wettelijke bepalingen werd verwijdert en verwerkt.

Een greep uit onze diensten
Ontstoppingen  //  Ledigen van septische putten  //  Loonwerken  // Reinigingswerken  //  Graafwerken // Camera inspectie // ...

Echt vakmanschap aan eerlijke prijzen!